About us

About us

Η Softecon Enterprise δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής περίπου από το 1990. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι η μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται στην  Ελλάδα, αλλά και σε  Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σαουδική Αραβία στην εγκατάσταση, σχεδιασμό και υλοποίηση του JDEdwards EnterpriseOne, το πρόγραμμα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (Enterprise Resource Planning ή απλά ERP) της Αμερικανικής εταιρίας πληροφορικής Oracle. To JDEdwards EnterpriseOne είναι σχεδιασμένο για να μπορεί με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία να διαχειρίζεται τις πολλαπλές λειτουργίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση ενώ με επιμέρους customization μπορεί να ανταποκριθεί εξειδικευμένα σε ποικίλους κλάδους του χώρου της βιομηχανίας, όπως τις βιομηχανίες φαρμάκων, ή τροφίμων και ποτών, ή ακόμα εταιρίες logistics ή κατασκευών.

Η βασική λειτουργία του είναι μέσα  από απλές εφαρμογές να παρακολουθεί και να σας ενημερώνει για τις κινήσεις  λογιστηρίου, μισθοδοσίας, προμηθευτών κλπ, όσο και για παραγωγή, αποθήκες, διακίνηση προϊόντων, κι ακόμα προγραμματισμό εργασιών και ενοποίησης τους σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει την εποπτεία, την οργάνωση και το συνολικό τρόπο που τρέχει μια μεγάλη επιχείρηση σε πραγματικό χρόνο.
Η πολυετής επιτυχημένη συνεργασία της Softecon με την Oracle έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια σε Golden Partnership ως μια επιπλέον εγγύηση, πως οι πελάτες μας μπορούν να μας εμπιστευτούν απολύτως ώστε να τους παραδώσουμε μια λύση εύχρηστη, αποτελεσματική και ευέλικτη που να καλύπτει τις ανάγκες τους πλήρως και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Oracle.

Η Εταιρία

Κύριος στόχος της Softecon είναι η παροχή υπηρεσιών ποιότητας και η υψηλή ικανοποίηση των πελατών της. Η Softecon Enterprise υλοποιεί επιχειρησιακές λύσεις μέσα στον προγραμματισμένο χρόνο, χωρίς μετέπειτα εκπλήξεις στους πελάτες. Επιπλέον μέσα από τα μοντέλα (Oracle Accelerators), που έχει δημιουργήσει ανά κάθετη αγορά, μειώνει εντυπωσιακά το χρόνο υλοποίησης.
Με Business Intelligence εργαλεία διαχειρίζεται σε αναλυτικό επίπεδο, την απόδοση της επιχείρησης, προσφέροντας μετρήσιμη ωφέλεια.

Οι άνθρωποι της Softecon Enterprise εντρυφούν στην έννοια του Επιχειρησιακού Συστήματος (ERP) για πολλά χρόνια έχοντας υλοποιήσει το JD Edwards απο τις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Στην πορεία επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία όπου υποστηρίζει το JD Edwards EnterpriseOne της Oracle έχοντας καλύψει τις τοπικές ανάγκες κάθε χώρας (Localization).

Ο συνδυασμός ενός υψηλού επιπέδου επιχειρησιακού συστήματος όπως είναι το Oracle JD Edwards EnterpriseOne δημιουργεί εχέγγυο για επιτυχή υλοποίηση έργων και ανταπόδοση της αντίστοιχης επένδυσης.
Διάθέτει περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρία στις εφαρμογές του ERP με περισσότερες από 60 εφαρμογές σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και
Ουκρανία ενώ πρόσφατα επέκτεινε τις δραστηριότητες της συνεργαζόμενη με εταιρίες κολοσσούς στη Σαουδική Αραβία.

Τεχνογνωσία

Τα περιουσιακά στοιχεία της Softecon Enterprise (σαν κατά βάση εταιρία παροχής υπηρεσιών) είναι η φήμη της και το προσωπικό της.Οι άνθρωποι της Softecon Enterprise είναι πτυχιούχοι ανώτατων σχολών και καλύπτουν τις ειδικότητες Συμβούλων υλοποίησης, Αναλυτών / Προγραμματιστών, Τεχνικών Συστημάτων και Τεχνικών Πωλήσεων.

Όλοι συμμετέχουν συνεχώς σε εκτεταμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανάλογα με την ειδίκευσή τους, πολλά από τα οποία συντελούνται στο εξωτερικό, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις της πληροφορικής.

Οι άνθρωποι της Softecon Enterprise συνδυάζοντας την τεχνολογική γνώση και το επιχειρηματικό Know-how μπορούν να καλύπτουν τους εκάστοτε βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους στόχους των πελατών μας.

H ειδικευμένη ομάδα συμβούλων και τεχνικών της Softecon Enterprise καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και πέραν του σταδίου της αρχικής υλοποίησης σε όλη την διάρκεια της κανονικής λειτουργίας του συστήματος.

Δέσμευση Αξιών

Οι πελάτες της Softecon Enterprise αντιμετωπίζουν το λογισμικό ως επένδυση και οχι ως εφάπαξ κόστος. Θέλουν το λογισμικό που αποκτούν σήμερα, να μπορεί μελλοντικά να αυξήσει τα μετοχικά κέρδη. Οι λύσεις της Softecon Enterprise προσφέρουν στους πελάτες μια ευέλικτη, ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική που μειώνει το κόστος ιδιοκτησίας.

Με το πέρασμα του χρόνου, η λύση JD Edwards EnterpriseOne απαιτεί λιγότερους πόρους και λιγότερο χρόνο. Tο λογισμικό αποτελείται απο ένα πλήθος εφαρμογών, επιτρέποντας την υλοποίηση μόνο των λύσεων που είναι πραγματικά απαραίτητες. Επιπλέον, παρέχει λειτουργικότητες για συγκεκριμένους κλάδους, ώστε να μη χρειάζεται να αναπτύσσονται προσαρμοσμένες λύσεις ή να γίνονται επενδύσεις σε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων άλλων προμηθευτών λογισμικού, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της επιχείρησης.

Επιλέγοντας τις λύσεις της Softecon Enterprise μπορείτε:

Να επανακτήσετε τον έλεγχο της εταιρείας σας. Το εμπόριο στις μέρες μας έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό και για μια εταιρεία που θέλει να ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση επιβάλλονται γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις. Ενώ οι περισσότερες από τις επιχειρησιακές λύσεις χάνουν την ευελιξία τους μετά την υλοποίησης τους, οι λύσεις της Softecon Enterprise επιτρέπουν αλλαγές και κατά την λειτουργία της εταιρείας και παρέχει άμεσες λύσεις στις ανάγκες της εταιρείας και μετά την υλοποίηση – ακόμα και όταν το σύστημα είναι σε λειτουργία. Σαν αποτέλεσμα υπάρχει γρήγορη και άμεση ανταπόκριση εξαιτίας του συνεχούς ελέγχου.

Απο την Ιδέα στην Πράξη. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Η αποδοτικότητα μιας αποτελεσματικής επιχειρησιακής λύσης πλέον βασίζεται στο πόσο γρήγορα το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές ιδέες μέσα στο περιβάλλον της εταιρείας. Με τα συστήματα που υποστηρίζει η Softecon Enterprise μπορείς να εφαρμόσεις οποιαδήποτε ιδέα χωρίς να επηρεάσεις καμία άλλη δραστηριότητα.